Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Stand up!

13. 8. 2021 @ 21:00 - 23:00

V tretji osebi: DAVID GORINŠEK je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.
V prvi osebi: Sem David Gorinšek. Pravijo mi da sem na pol Štajerc, pol pa vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Ne poslušam glih glasbe, raje si privoščim punk-rock, uživam v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.
Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske (se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Obiskoval je Škofijsko klasično gimnazijo, nekaj časa. Obiskoval je Fakulteto za arhitekturo, nekaj časa. Pred parimi leti je prišel do točke, ali gre k psihiatru, ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!
Sebastjan Spital, študent elektrotehnike iz Gaberk pri Šoštanju, pravi, da se še tako trd oreh lahko omehča z nasmeškom na obrazu in bo kot začetnik v komediji poizkušal tudi vaše ustnice raztegniti vsaj do ušes. Trudi se da ne bi nosil črnih nogavic ali izobesil bele zastave.