Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

StandUP // OFAK 2021

2. 8. 2021 @ 21:00 - 23:00

OFAK festival – StandUP
Ponedeljkov večer v znamenju smeha!?
Zabavali vas bodo:
? Gašper Bergant
Razneži se ob pogledu na gozdnega jereba in cvet planike, a naj vas njegova romantična plat ne zavede, saj je na odru neusmiljen in ne izbira svojih »žrtev«. Slišali smo govoriti, da se včasih ljudje ne morejo odločiti ali bi ga pretepli ali bi se mu smejali, vendar je do sedaj zmeraj prevagalo slednje. Gašper Bergant je skorajda tako poznan po svojem narečju kot po svojem humorju, zase pa pravi, da medtem ko mestne srajce iščejo bejbike v miničih, on išče ženske v firtohih. Ne bomo naštevali, kje vse je že bil, na vas pa je, da spremljate, kje vse še bo – kajti tega ne bo malo.
? Žan Papič
Žan Papič je Kraševec! Ne veste kaj to pomeni?
Torej ne poznate nobenega Kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot mali cucek, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med »razmišljanjem«
doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru. Je aktiven tako na radijih, kot v gledališčih in na televiziji.
Včasih v ospredju, včasih pa s peresom iz ozadja. Vsekakor se ne bi smel prosto gibati, a dokler se, ga pridite pogledat.
? Matic Kokošar
Matic Kokošar (Grapa) je študent in nekdanji metalec, ki rad pripoveduje o dogodivščinah iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski , čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.
? Dejan Ikovic – Bushi
Dejan Ikovic Bushi je Savinjčan, ki živi 10 km naprej od konca sveta. Svojih tem se loteva iz zornega kota, katerega mu nudi odročno domovanje. V prostem času dela kot mlinar in v mlinu premleva šale
za stand up.
? Ponedeljek, 2. avgust 2021
⏰ ob 21:00 uri
? Grajska pristava Ormož
VSTOPNICE bodo na voljo na prodajnih mestih Eventim (od nedelje, 11. julija naprej):
?6 € za člane Kluba ormoških študentov (dobite jih v naši pisarni),
?8 € za nečlane.
Število kart je omejenih, zato pohiti z nakupom.

Podrobnosti

Datum:
2. 8. 2021
Čas:
21:00 - 23:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/797750094250192/?ref=newsfeed

Prizorišče

Grad Ormož
Kolodvorska cesta 9
Ormož, 2270 Slovenija